Institut Alba - Psicología, Pedagogía y Logopedia
 
CAT | CAST
 
    c/ Gran Via 168, 2on1a - 08330 - Premià de Mar
 
facebook institut alba twitter institut alba google plus institut alba linkedin instagram institutalba

 

 

SERVEIS GENERALS
Psicología Adultos
Psicologia Clínica Adults
Psicología infantil y juvenil
Psicologia Clínica
Infantil i Juvenil
Psicología Jurdíca
Psicologia Jurídica
Psicopedagogia
Psicopedagogía
Teràpia Familiar
Psicopedagogía
Teràpia Sexual i de Parella
Psicopedagogía

SERVEIS ESPECIFICS
Psicología Adultos
Psicologia i Infertilitat
Psicología infantil y juvenil
Psicologia Perinatal i
Maternitat
Psicología infantil y juvenil
Tecnologies Educatives
Innovadores
Psicología infantil y juvenil

 Centre de Psicologia i Logopèdia

Institut Alba, centre de psicologia i logopèdia, és un gabinet format per un equip multidisciplinar de professionals especialitzats en els camps de la psicologia clínica, la pedagogia i la logopèdia. El nostre centre de psicologia i logopèdia està situat a Premià de Mar i compta amb més de 10 anys d'experiència clínica.

Obrim les nostres portes com a centre psicològic l'any 2003 a la localitat de Premiá de Mar i l'any 2009, amb esforç i treball constant, ampliem les nostres instal·lacions i incorporem el servei de logopèdia i psicopedagogia.

Els nostres professionals de la psicologia clínica, la psicopedagogia, la logopèdia i l'educació especial estan en constant formació acadèmica per oferir als nostres pacients els últims i més nous avanços.

Un dels nostres objectius principals sempre ha estat oferir a cada persona la intervenció terapèutica més eficaç. Per a això creiem que és de vital importància la nostra formació continuada, el tracte proper i personalitzat i l'espai adequat, garantint en tot moment la més estricta confidencialitat.

A més, per oferir la comoditat necessària en el procés terapèutic, en el nostre centre de psicologia i logopèdia de Premià de Mar comptem amb sales completament condicionades a cada etapa del cicle vital (podeu veure fotografies en la secció "Instal·lacions" de la web).

A Institut Alba treballem per a millorar la qualitat de vida de les persones, garantint sempre un tracte individualitzat en cada cas.

Així mateix, col·laborem amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i amb ISEP (Institut Superior d'Estudis Psicològics) en la formació pràctica d'alumnes que cursen les carreres de psicologia i psicopedagogia i amb alumnes que cursen formació de postgrau i màster.

El centre psicològic Institut Alba manté la més estricta confidencialitat respecte de les dades personals dels seus pacients d'acord amb el que disposa la vigent Llei Orgànica 15/99, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

 

uoc isep uoc

Institut Alba Centre de psicologia, pedagogia i logopèdia situat en el centre de Premià de Mar, on oferim serveis de psicologia per a adults, psicologia infantil i juvenil, psicologia jurídica, psicopedagogia, logopèdia, teràpia familiar, teràpia sexual i de parella, psicologia i infertilitat, psicologia perinatal i maternitat.

© 2013 Copyright. Tots els drets reservats a Institut Alba Avís Legal