Institut Alba - Psicología, Pedagogía y Logopedia
 
CAT | CAST
 
    c/ Gran Via 168, 2on1a - 08330 - Premià de Mar
 
facebook institut alba twitter institut alba google plus institut alba linkedin instagram institutalba

 

 

SERVEIS GENERALS
Psicología Adultos
Psicologia Clínica Adults
Psicología infantil y juvenil
Psicologia Clínica
Infantil i Juvenil
Psicología Jurdíca
Psicologia Jurídica
Psicopedagogia
Psicopedagogía
Teràpia Familiar
Psicopedagogía
Teràpia Sexual i de Parella
Psicopedagogía

SERVEIS ESPECIFICS
Psicología Adultos
Psicologia i Infertilitat
Psicología infantil y juvenil
Psicologia Perinatal i
Maternitat
Psicología infantil y juvenil
Tecnologies Educatives
Innovadores
Psicología infantil y juvenil

 meritxell alcarazMERITXELL ALCARAZ FORTE

Psicòloga i Psicoterapeuta
Col·legiada número 13.018 (COPC)

Directora d' Institut Alba


FORMACIÓ ACADÈMICA

insitut alba Llicenciatura en Psicologia (Psicologia Clínica i de la Salut). Universitat Autònoma de Barcelona. Col·legiada número 13.018. al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC).
institut alba Tesi Doctoral en desenvolupament. Universitat Ramon Llull.
insitut alba Màster en Psicologia Clínica i Psicoterapia. Facultat de Psicologia i Ciències de l´Educació i de l´Esport, Blanquerna. Universitat Ramon Llull.
insitut alba Màster en Psicologia Judicial i Forense. Institut Superior d´Estudis Psicològics (ISEP) en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC).
insitut alba Màster en Teràpia Breu Estratègica. Centre di Terapia Estrategica Arezzo i Mental Research Institute Palo Alto amb el Dr. Giorgio Nardone
institut alba Màster en Pedagogia Terapèutica. Universitat de Vic.
institut alba Postgrau en Teràpia Sexual i de Parella. Universitat de Barcelona.
institut alba Postgrau en Trastorns del Llenguage Escrit i Dislèxia. Institut Superior d´Estudis Psicològics (ISEP).
insitut alba Superat el període de docència del Curs de Doctorat en Investigació Psicològica. Facultat de Psicologia i Ciències de l´Educació i de l´Esport, Blanquerna. Universitat Ramon Llull.ACTUALMENT

Cursant MÀSTER UNIVERSITARI EN PSICOLOGIA DE LA SALUT I PSICOTERÀPIA. Itinerari investigació. Facultat de Psicologia i Ciències de l´Educació i de l´Esport, Blanquerna. Universitat Ramon Llull.


Tutora de pràctiques
de la formació següent:

institut alba Llicenciatura en Psicopedagogia de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
institut alba Màster de Psicologia Clínica i de la Salut. Institut Superior d´Estudis Psicològics (ISEP).FORMACIÓ ESPECÍFICA EN EMDR

institut alba Desensibilització i reprocessament pel moviment ocular.
institut alba Formació completada en EMDR, nivell I i nivell II.
institut alba Membre de l'Associació Espanyola d'EMDR.

 

FORMACIÓ AVANÇADA EN EMDR

insitut alba Curs sobre EMDR i Trastorns Borderline. Impartit per Dolores Mosquera i Anabel González. Associació EMDR Espanya.
insitut alba Curs avançat de Trastorns Dissociatius. Impartit per Dolores Mosquera i Anabel González. Associació EMDR Espanya.
insitut alba Curs Trauma Complex, Trastorns Dissociatius i del  Vincle Afectiu. Tractant a nens amb desregulació emocional severa utilitzant EMDR i abordatges adjunts. Impartit per Ana Gómez. Associació EMDR Espanya.
insitut alba Curs Avançat sobre la comprensió i la intervenció amb supervivents d'abandonament i abusos relacionals primerencs. Impartit per Andrew Leeds. Associació EMDR Espanya.
insitut alba Curs bàsic sobre Trastorns Dissociatius. Impartit per Dolores Mosquera i Anabel González. Associació EMDR EspanyaCURSOS D'ESPECIALITZACIÓ

insitut alba Curs d'Especialització en Trastorn per Dèficit d'Atenció amb Hiperactivitat. Institut de Sociologia i Psicologia Aplicades (ISPA). Reconegut per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
insitut alba Seminari de Formació Continuada. Tests Projectius Gràfics. Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica (ACPP).
insitut alba Curs Tratorn Obsessiu-Compulsiu. Formació continuada a distància (FOCAD). Consell General de Col·legis Oficials de Psicòlegs.
insitut alba Curs sobre Trastorns Alimentaris. Formació continuada a distància (FOCAD). Consell General de Col·legis Oficials de Psicòlegs
insitut alba Curs sobre Intervenció Psicològica en Infertilitat: Protocols per a les unitats de reproducció i en la consulta clínica. Formació continuada a distància (FOCAD). Consell General de Col·legis Oficials de Psicòlegs
insitut alba Curs sobre Abús Sexual Infantil: Avaluació i Intervenció Clínic-Forense. Formació continuada a distància (FOCAD). Consell General de Col·legis Oficials de Psicòlegs
insitut alba Curs sobre Tractament Psicològic de l'addicció al tabac. Formació continuada a distància (FOCAD). Consell General de Col·legis Oficials de Psicòlegs.
insitut alba Curs Teràpia breu estratègica en trastorns sexuals. Impartit pel Dr. Giorgio Nardone. Àrea d'intervenció estratègica de l'Institut Gestalt i Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d´Hebron.
insitut alba Curs Atenció Precoç. Formació continuada a distància (FOCAD). Consell General de Col·legis Oficials de Psicòlegs.
insitut alba Curs Estratègies en les fases de teràpia. Impartit pel Dr. Giorgio Nardone. Àrea d'intervenció estratègica de l'Institut Gestalt i Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d´Hebron.
insitut alba Curs Protocols en la depressió. Impartit pel Dr. Giorgio Nardone. Àrea d'intervenció estratègica de l'Institut Gestalt i Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d´Hebron.
insitut alba Curs Teràpia breu estratègica per als trastorns alimentaris. Impartit per R. Milanese. Àrea d'intervenció estratègica de l'Institut Gestalt i Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d´Hebron.
insitut alba Assistència a l'I Congeso de Psicoterapia Cognitiva. Associació Espanyola de Psicoterapias Cognitives (ASEPCO), Universitat d'Educació a Distància (UNED) i Fundació UNED.
insitut alba Curs de Planificació de plantilles i selecció de personal. Formaselect. Escola de Negocis i Consultoríaa Empreses
institut alba Assistència i Participació a les II Jornades de Sexualitat. Institut Gomà.
institut alba Assistència a la IV Conferència Nacional d'Alzheimer
insitut alba Seminari de Minuchin i la Teràpia Familiar. Fundació Acadèmica de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears.
insitut alba Seminari d'Introducció a la Hipnosis Clínica. Associació Espanyola de Psicoterapias Cognitives, ASEPCO.
institut alba Seminari d'Intervenció en crisi. Servei d´Ajuda Psicològica, SAP.
insitut alba Curs d'Intervencions Psicològiques en el Trastorn Límit de Personalitat. Centre de Teràpia Cognitiva i Assessorament Psicològic
insitut alba Assistència a la 18th International Conference of Alzheimer´s Disease. (III Conferència Nacional d'Alzheimer).
institut alba Col·laboració en el Grup d'Investigació en psicologia. Universitat Ramon Llull

 

Institut Alba Centre de psicologia, pedagogia i logopèdia situat en el centre de Premià de Mar, on oferim serveis de psicologia per a adults, psicologia infantil i juvenil, psicologia jurídica, psicopedagogia, logopèdia, teràpia familiar, teràpia sexual i de parella, psicologia i infertilitat, psicologia perinatal i maternitat.

© 2013 Copyright. Tots els drets reservats a Institut Alba Avís Legal