Institut Alba - Psicología, Pedagogía y Logopedia
 
CAT | CAST
 
    c/ Gran Via 168, 2on1a - 08330 - Premià de Mar
 
facebook institut alba twitter institut alba google plus institut alba linkedin instagram institutalba

 

 

Dades de Contacte

Direcció:
C/Gran Via 168, 2on1a
08330 - Premià de Mar. Maresme (BCN)

Email:
info@institutalba.cat

Telèfon:
93 752 53 26

Mòbil:
617 72 11 50

Fax
93 752 24 41

Horari

De Dilluns a Divendres:
Matins: de 8:30 a 14:00 hores
Tardes: De 15:00 a 21:00 hores

Nota:
Moltes vegades, per no interrompre el ritme de la sessió que s´està duent a terme, no us podem atendre en un moment determinat. En aquests casos, preguem que deixeu el vostre nom i telèfon i us trucarem el més aviat possible.

Localització


 

 

Formulari de Contacte

Si us plau, empleni el següent formulari
per posar-se en contacte amb nosaltres:

Nom
Telèfon
Correu Electrònic
Població
Comentaris
Estic d'acord amb la (LOPD)


A l'efecte del que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, pel qual es regula el dret d'informació en la recollida de dades, li informem que les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en un fitxer titularitat de Meritxell Alcaraz Forte, amb la finalitat de poder satisfer el servei (donar resposta adequadament a preguntes i altres demandes). Mitjançant l'emplenament i enviament del corresponent Formulari, l'usuari accepta i autoritza que les seves Dades Personals siguin objecte de tractament automatitzat per part Meritxell Alcaraz Forte. Podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició prevists en la Llei, dirigint un escrit a Meritxell Alcaraz Forte, amb adreça a: C/Gran Via 168, 2on1a 08330 - Premià de Mar. Maresme (BCN)
Els Usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les Dades Personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats

 

Institut Alba Centre de psicologia, pedagogia i logopèdia situat en el centre de Premià de Mar, on oferim serveis de psicologia per a adults, psicologia infantil i juvenil, psicologia jurídica, psicopedagogia, logopèdia, teràpia familiar, teràpia sexual i de parella, psicologia i infertilitat, psicologia perinatal i maternitat.

© 2013 Copyright. Tots els drets reservats a Institut Alba Avís Legal