Institut Alba - Psicología, Pedagogía y Logopedia
 
CAT | CAST
 
    c/ Gran Via 168, 2on1a - 08330 - Premià de Mar
 
facebook institut alba twitter institut alba google plus institut alba linkedin instagram institutalba

 

 

SERVEIS GENERALS
Psicología Adultos
Psicologia Clínica Adults
Psicología infantil y juvenil
Psicologia Clínica
Infantil i Juvenil
Psicología Jurdíca
Psicologia Jurídica
Psicopedagogia
Psicopedagogía
Teràpia Familiar
Psicopedagogía
Teràpia Sexual i de Parella
Psicopedagogía

SERVEIS ESPECIFICS
Psicología Adultos
Psicologia i Infertilitat
Psicología infantil y juvenil
Psicologia Perinatal i
Maternitat
Psicología infantil y juvenil
Tecnologies Educatives
Innovadores
Psicología infantil y juvenil

Segueix-nos a
blog institud alba


 


Com Treballem

Els professionals d'Institut Alba hem realitzat diversos cursos d'especialització així com màsters i postgraus al llarg de les nostres carreres professionals i seguim en formació continuada per conèixer els últims avenços tant en psicologia com en logopèdia.

La nostra orientació és integradora perquè combinem diferents corrents i ens adaptem a les necessitats individuals de cadascuna de les persones que acudeixen a la nostra consulta.

En funció de la dificultat que la persona ens porta a teràpia i també, segons la seva personalitat, els seus gustos i interessos, utilitzem unes tècniques o unes altres per aconseguir el màxim benefici prioritzant els recursos de la persona.

La teràpia cognitiu-conductual és potser l'orientació més freqüentment utilitzada en la clínica, però des del nostre punt de vista, la necessitat d'integrar el coneixement des d'altres perspectives, ens ofereix una major i millor comprensió del trastorn i de la dinàmica del mateix. Per això, des del constructivisme acompanyem a la persona a entendre la seva percepció del món i la seva construcció del mateix. D'altra banda, a partir de les aportacions de la teràpia sistémica ens permetem estudiar l'entorn de la persona -el seu sistema- per entendre com i fins a quin punt les relacions entre els membres d'una família afecten al funcionament individual de cadascun de nosaltres.

Des d' EMDR, les sigles les qual signifiquen “desensibilització i reprocesament a través del moviment ocular”, abordem totes aquelles situacions de la vida que desestabilitzen l'estat afectiu de la persona centrant-nos en les emocions, les sensacions físiques, les percepcions, les creences i les conductes, permetent que la persona torni a sentir-se bé amb si mateixa i pugui establir vincles i millorar les relacions amb els altres.

Més informació EMDR

 

Institut Alba Centre de psicologia, pedagogia i logopèdia situat en el centre de Premià de Mar, on oferim serveis de psicologia per a adults, psicologia infantil i juvenil, psicologia jurídica, psicopedagogia, logopèdia, teràpia familiar, teràpia sexual i de parella, psicologia i infertilitat, psicologia perinatal i maternitat.

© 2013 Copyright. Tots els drets reservats a Institut Alba Avís Legal